1280 megtekintés

HOGYAN ISMERKEDTEM MEG A SZABADSÁG LEHETŐSÉGÉVEL?

Lehet, hogy hallottál már a Szcientológiáról, lehet, hogy nem, de szerintem az emberi történetek azok, amelyek megmutatják, hogy egy adott egyház mennyit tud segíteni.

Hogy miért egyház? Azt inkább döntsék el a vallástudósok, de az biztos, hogy ami ilyen mélyen megérint, és a lélekkel, azaz velem foglalkozik, nem evilági dolog. Jöjjön hát az én történetem.

Egy rendezvényen lehetőségem nyílt megismerkedni a Dianetikával, amely tudományból a Szcientológia fejlődött ki. Időpontot kaptam egy ingyenes auditálási lehetőségre. Ez egy tudományos tényeken, természeti törvényeken alapuló, működő, eredményes terápia.  

Amikor megérkeztem oda, mosolygós személyzet fogadott, és kávéval, sütivel, ropival kínáltak. Barátságosak voltak velem és tájékoztattak, hogy mi lesz a nap menete. Először lejátszottak egy filmet, ami azt mutatta be, hogy miről szól ez az auditálásnak nevezett eljárás. Így azonnal megértettem, hogy mi fog történni velem, kizárva annak lehetőségét, hogy értetlenül üljek ott szemben az auditorral, aki ezt a terápiát vezeti. Ebből a videóból azonnal megértettem, hogy ez a módszer különb minden más eljárásnál, amivel valaha is találkoztam.

A nap végén, amikor végeztünk az eljárással, könnyesre sírtam a szemem a boldogságtól, mert egy borzalmasan nagy, évtizedes lelki fájdalomtól szabadultam meg, ami annyira nyomasztott, hogy szinte egy boldog percem sem volt azóta.

Biztos vagyok benne, hogy amennyiben egy ilyen lelki fájdalom fel tudott oldódni, akkor bizonyosan több is, ezért folytatom az utamat és így egyre boldogabb, kiegyensúlyozottabb az életem.

A Szcientológia azért dolgozik, hogy javítson az egyének életén, állapotán, emberi és párkapcsolataikon, a közösségek életén, a környezeten. Most hozzájárulunk az egészségügyhöz is azzal, hogy véradást szerveztünk a napokban.

Kinek áll érdekében a mai magyar társadalomban az, hogy ezeket a józan célokat megtámadja és megpróbálja lerombolni, ahelyett, hogy támogatná és elősegítené őket?

Mire számíthat a magyar ember, amikor a segítség és jóság egyik forrását megpróbálják elnyomni?

Milyen hosszú távú céljai vannak egy olyan hatalomnak, akik pusztítják a józanságot?

Fájdalmas dolog szembenézni a tényekkel, de saját érdekünkben tegyük meg. Ne dőljünk be a bulvármédia hazugságainak, vizsgáljuk meg mi magunk a tényeket, hogy utána józan, valóságon alapuló, saját véleményt tudjunk alkotni, előre elkészített, koholt vádaskodás és lázítás elfogadása helyett.

Lehet, hogy a sokak által vágyott szabadság lehetőségét nem fogadja majd el mindenki. De nem is kell mindenkire hallgatnom, csak arra, akiben most már a legjobban megbízok: önmagamra.