624 megtekintés

Hogyan éljünk teljesebb életet, és váljunk jobban önmagunkká?

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy egyszerű technika, amelyet alkalmazva könnyíthetünk mások és önmagunk nehézségein, és derűsebbé varázsolhatjuk mindennapi életünket?

Talán Te is érzed olykor úgy, hogy “az élet túl borúsnak tűnik számodra,” vagy “valahogy minden egyszerre zuhan rád,” és egyébként sem egy csokor nárcisz az életed?

Ekkor aztán az ember hajlamos belezuhanni az élet negatív dolgaiba. Csak úgy jön a sok múltbeli rossz emlék/tapasztalat!

Ilyenkor az emberi elme úgymond “negatív tapasztalatokat tároló” része, a “reaktív elme”** lép működésbe, és ez bizony semmi jót nem ígér.

Ez az elme nem mérlegel, hanem inger alapon reagál. Mondhatnánk, hogy az elme ezen részében minden hasonló tapasztalat egyenlő egy másik hasonló tapasztalattal.

Például a sikertelen üzlet kudarca = sikertelen élet = sikertelen férj = sikertelen fickó = beteges fickó, stb stb.

Így egy lavinát indíthat el egyetlen negatív tapasztalat, és az ember lehangolttá, betegessé, sikertelenné válhat!

De hogyan állítsuk ezt meg?

Hogyan kerekedhetünk fölé?

Hogyan legyünk újra racionálisak és lelkesek az élet dolgaival szemben?

Mit szólnál, ha létezne egy mód arra, ahogyan szépen, lépésről lépésre mindezeket véglegesen eltörölhetnéd az életedből, és visszanyerhetnéd az életkedved, vitalitásod és józan ítélőképességedet?

Az L. Ron Hubbard által kifejlesztett  Dianetika módszer pontosan ezt teszi.

Ez az egyszerű, de kiemelkedően hatékony technika segít feldolgozni a negatív tapasztalatokat és visszanyerni valós önmagad!

Te vagy az, aki tudni és érezni fogja, hogy valóban felszabadultabbá, derűsebbé válik.

Az eljárás kétféleképpen végezhető: “párba állva,” amikor a Dianetikát valakivel kölcsönösen, egymást felváltva alkalmazzátok, vagy pedig úgy, hogy egy Dianetika specialista  alkalmazza rajtad.

Mindkét módszer egyöntetűen hatékony és eredményes.

Tudj meg többet a Dianetika: A Szellemi egészség modern tudománya című könyv tanulmányozása által.

Szabadulj meg a reaktív tapasztalatok negatív hatásaitól, és élj újra egy örömteli, racionális és derűs életet!

L. Ron Hubbard így ír a fentiekről:

„A Dianetika az Ember képességét és racionalitását a jelenlegi normális szintnél jóval magasabbra emeli, miközben életerejét és személyiségét fejleszti, nem pedig lerombolja.

A Dianetika teljes körű betekintést nyújt az elmében rejlő lehetőségek tárházába, felfedezve azt, hogy ezek jóval felülmúlják a korábbi feltételezéseket ”

Idézet L. Ron Hubbard, Szcientológia: című könyvéből.

Az elkövetkező sorokban pedig olvasd szeretettel néhány személy nyereség-beszámolóját a technika alkalmazását követően.

„Olvastam már a Dianetika könyvet és láttam a videót, mégis úgy éreztem, nem teljes addig a tudásom, amíg ki nem próbálom milyen a terápia élőben mindkét oldalról. Nagyon kíváncsi voltam. Preclearként***  fantasztikus, hogy új és új dolgok jönnek fel az eseményből, és hogy látom, hallom, érzem. Bámulatos, hogy milyen egyszerű és milyen hatékony ez a pár lépés. Auditorként**** teljesen a Preclear felé fordulva, érdeklődve átsegíteni őt az eseményen. Elmondhatatlan! Végig azt láttam, hogy megcsináljuk! Lemegy róla a negatív nyomás, és eléri a nyereségét. Folyamatosan akartam, hogy jobban legyen, hogy kérdésekkel tudjam segíteni, és nagyon jól együtt tudtunk működni. Éreztem a bizalmát. Ujjongani tudtam volna, mikor láttam, hogy fülig ér a szája a végén. És nagyon jó érzés, hogy bárkin meg tudom csinálni. Képes vagyok hosszú órákig ülni, és ahogy változik az eset, úgy érzem, egy hatalmas kaland és happy end lesz a vége. Kétségem sem volt. És győztünk!. Fantasztikus!” T.E.

„Bámulatos, hogy milyen egyszerű az eljárást futtatni a Preclearen és hogy milyen hatékony. Jó érzés volt, hogy átsegíthetem a őt a fájdalmas és kényelmetlen helyzetén, amiben van. Olyan gyönyörűen követhetők voltak a felderülés jelei. Jó volt segíteni auditorként!” K. M.

Használd Te is a Dianetikát, és segíts barátaidon illetve önmagadon, hogy egy derűsebb életet élhessetek!

* a Dianetika szó a görög dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: Amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel

** öntudatlanul, inger-reakció alapon működő elme

*** olyan személy, akin elkezdték a Dianetika terápiát

****a Dianetika terápiát szolgáltató személy. Auditálni azt jelenti, „meghallgatni” és „mérlegelni”