929 megtekintés

Halloweenkor most tényleg folyhat a vér – egy nemes ügyért

Halloweeni véradás

Helló, Drakula vagyok!

Igen, én is fent vagyok a Facebookon, muszáj lépést tartani a világgal.

Tudjátok rólam, hogy szeretem a véres dolgokat.

És azt tudjátok-e, hogy vannak a világban vérre éhező gyerekek?

Eddig több szociális programot próbáltam indítani a megsegítésükre, mert ennyire marha jó fej vagyok. Csak sajna nem működtek. Volt például az a próbálkozás, amikor felnőtt vámpíroknak kellett volna vért gyűjteniük a csöppségeknek. Nem működött: mindig megdézsmálták a szállítmányt.

Vagy ott volt például a partis próbálkozás, amikor lecsapoltunk pár embert, de sajna ez sem jutott el a gyerekekig, mert ott helyben megittuk az egészet.

De mivel marha jó fej vagyok, nem adom fel, akkor is segíteni fogok a gyerekeknek.

Most a legújabb próbálkozásom egy halloweeni hangulatú véradás lebonyolítása. Remélem, ez összejön. Még az emberek is megússzák élve… valószínűleg.

Most nem lesz vámpír a helyszínen, különben elég csúnya vége lenne. De lesznek segítő összekötőink, akik végül eljuttatják a vért hozzám, hogy továbbítsam a gyerekeknek. Isten bizony. Szóval, ha bírod a vámpírokat, Pengét, meg engem, és a gyerekeket is a cuki vámpír fogacskáikkal, akkor segíts légyszi.

A Szcientológia Egyház szervezésében halloweeni hangulatú véradás keretében Drakula és a vámpírok szomjazva várnak mindenkit, aki szívesen megosztja másokkal az életet mentő, vörös nedűt.

Ne ijedj meg, a véred jó helyre kerül! A véres valóság ugyanis, hogy évente több mint 4-5 ezren szorulnak segítségre, így a vámpíroknak – akiket ezen a napon a Magyar Vöröskereszt fog képviselni – több tucat litert kell belőle begyűjteniük.

Jó tett helyébe jót várj! A vérüket adókat finom falatokkal várják.

Halloween Véradás

Időpont: október 31. 12:00-17:00

Helyszín: Szcientológia Egyház Budapest, 1132, Bp. Váci út 169.

Jelezd Drakulának, hogy érkezel!

Köszönettel: Draki