958 megtekintés

Gyors megoldás a betegségekre, sérülésekre

Amikor egy családtagunk, barátunk megsérül vagy megbetegszik, szeretnénk segíteni neki. Mézes teával itatjuk, biztosítjuk, hogy tudjon pihenni, finom levest készítünk, ellátjuk a sebét, azaz különféle módokon ápoljuk.

L. Ron Hubbard, a Szcientológia alapítója kifejlesztett olyan egyszerű, bárki által könnyen végezhető módszereket, – szaknyelven asszisztokat – amelyekkel könnyebbé tehetjük az emberek felépülését, vagyis asszisztálhatunk hozzá. Az asszisztokat bármilyen korú személyen lehet végezni a csecsemőtől a nagyon idős emberig. Ezekkel a rövid eljárásokkal csökkenteni tudjuk a fizikai fájdalmat és a stresszt, ezenkívül a zaklatott, összezavarodott személy figyelmét a környezetére irányíthatjuk ahelyett, hogy feleméssze magát a problémai miatt.

Számos más terület mellett létezik assziszt lelki zaklatottságra, fizikai sérülésekre, betegségekre, műtét utáni felépülés elősegítésére, az idegek okozta rendellenességek kezelésére – ezzel segítve a csontkovácsok munkáját – és ittas személy kijózanítására is. Ezek a könnyed technikák nem helyettesítik az orvosi kezelést, viszont annak kiegészítőjeként segíteni tudják a gyógyulást.

Ha szeretnél segíteni szeretteidnek, tudj meg többet az asszisztokról az alábbi film segítségével: