Németh Gergő
1244 megtekintés

Elképesztő dolgot tett a szcientológus

Lehet, hogy örökre lebénult volna ez az ember, ha a megfelelő időben nincs ott a segítség.

A felszállást követően az egyik férfi rosszul lett a repülőn. Ugyan a légiutas-kísérők az estek nagy részében tudják, hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet, ezúttal azonban sokkal súlyosabb szituáció lépett fel. A hosszú út, a fáradtság és a légnyomáskülönbség annyira megviselte az egyik utast, hogy pattant egyet a füle, és a fél arca teljesen lebénult, a jobb fülére nem hallott, és nem tudott pislogni a szemével. Ráadásul mivel teljesen érzéketlenné vált a fél arca, így meglehetősen sokkos állapotba került. A légiutas-kísérő nem tudta, mit tegyen, hiszen egy ilyen helyzet már orvosi segítséget is igényel, mert súlyos és maradandó következményei lehetnek.

Így az utasokhoz fordult és megkérdezte hogy tartózkodik-e orvos a fedélzeten. Egyedül egy fiatal férfi jelentkezett és azt mondta hogy a nincs itt senki, aki tudna valamit tenni, akkor ő szívesen segít. Bár ő nem orvos, mégis vannak olyan ismeretei, amivel képes lehet egy ilyen helyzetet megoldani. Felkínálta a segítségét a kétségbe esett személyzetnek. Odalépett a férfihez megnézte a pulzusát, és vizet és sót adott neki, hogy segítsen a kimerültségén.

Majd, ami ezután következett valóban megdöbbentő volt. Egy különleges módszert alkalmazott a férfin jó pár percen keresztül. Ennek következtében pedig az utas arcába visszatért az élet és sokkal jobban lett, sőt életkedve és vidám hangulata is visszatért. Miután az utas megköszönte a segítséget, a rejtélyes jótevő visszatért a helyére. A légiutaskísérőket teljesen lenyűgözte amit láttak, így hálálokodva köszönték meg ők is a segítséget.

Később kiderült, hogy a rejtélyes jótevő nem más, mint a Drogmentes Magyarországért Alapítványának elnöke, Németh Gergő, aki még 15 éves korában végzett egy tanfolyamot a Szcientológia Egyházban arról, hogy mi az elme és a test kapcsolata. A tanfolyamban tanultak alapján tudta, hogyan lehet egy sebesült vagy beteg ember állapotán drámaian javítani és felgyorsítani a felépülését, és a magasban is ezt a módszert alkalmazta

Németh Gergő a történtek után így nyilatkozott:

“Szerencsére meg tudtam előzni egy nagyobb bajt, és meglepett hogy a légiutaskísérők hálájuk jeléül megajándékoztak. Jó volt látni, hogy mennyire van arra igényük, hogy hatékonyabban segíthessenek másoknak. És igazán örülök, hogy segíthettem! Nagyon jó érzés tudni segíteni, és segíteni is!” 

Az egyik légiutaskisérő ráadásul úgy belelkesedett látva a történteket, hogy rögvest képezni kezdte a többi légiutaskisérő kolléganőjét az alapján, amit látott, és hallott Németh Gergőtől. A kolléganői pedig lehet, hogy azóta is mesélik, hogy milyen egyszerűen meg lehetett oldani egy ilyen nem mindennapi helyzetet.