1094 megtekintés

Egyházi segítségnyújtás egy központi budapesti kórháznak

Szerdán délelőtt a Szcientológia egyház önkéntes lelkészei egy jelentősebb élelmiszeradományt adtak át egy budapesti központi kórház számára.

Az intézményben dolgozó orvosok, nővérek és egészségügyi személyzet gazdagabb lett több mint 280 kg friss gyümölccsel (alma, körte, narancs, banán, ananász, kivi, grapefruit, citrom), továbbá üdítőkkel és több kiló egyéb élelmiszerrel. Az egyház tagjai úgy gondolták, ezzel támogatják a kórház dolgozóit, akik önzetlen munkájukkal a legtöbbet segítik a rászorulókat e kihívásokkal teli helyzetben.

Nemrégiben a Szcientológia egyház minden főbb nyelven elérhetővé tette az online megelőzési központját a szcientologia.org.hu weboldalon. A weboldalon ezt a mottót olvashatjuk: „Egy unciányi megelőzés felér egy tonna gyógymóddal.

Ezen az oldalon különféle közérthető és könnyen alkalmazható eszközöket (videók, online anyagok stb.) találunk a koronavírus fertőzés hatékony megelőzésére, pl. a Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat? füzet is letölthető magyarul, amely tartalmazza a hatékony betegségmegelőzés fontosabb lépéseit és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) protokolljain alapuló iránymutatást, valamint hatékony fertőtlenítő- és tisztítószerek fajtáit is.

A Szcientológia egyházak a világjárvány elején a kormányok ajánlásait követve átszervezték tevékenységeiket, online eszközökkel nyújtanak vallási szolgáltatásokat a híveiknek, és eközben az egyház önkéntesei továbbra is aktívan segítik közösségüket a járvány hatásainak leküzdésében.

A világ összes Szcientológia egyháza egy Decon7 nevű terméket használ a saját létesítményeinek fertőtlenítésére. Ezt a tisztítószert az Egyesült Államok hadserege fejlesztette ki a biológiai támadások utáni fertőtlenítés céljából.