1336 megtekintés

Egy erdélyi lány története, aki kereste a választ az élet nagy kérdéseire

A jelenkori Erdély kis Székelyudvarhely városából érkeztem, aminek 34 ezer lakosa közül én vagyok az egyik, akit mindig érdekelt a szellemi fejlődés.

Egy teljesen nyugodt kis város, tudjátok, amihez úgy hozzászokik az ember. Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen érdekes kalandba csöppenek, ahol valóban az élet működését tanulhatom.

Mivel én mindig kerestem a válaszokat az életre, ezért is mentem el pszichológiát tanulni az egyetemre, ahol azt hittem mindent megtanulok az életről. Azt hittem, de valahogy soha nem éreztem az igazságot benne. Nem éreztem, hogy amit tanítanak valós lenne. Eldöntöttem, hogy nem kínozom magam tovább az egyetemen, és otthagytam.

Hazamentem Székelyudvarhelyre, majd elkezdtem dolgozni otthon. Nem sokkal később találkoztam az egyik közeli rokonommal, akivel beszélgettünk az “élet nagy dolgairól”. Beszélt nekem a Szcientológiáról, mivel ő már 20 éve szcientológus, így hát tudott is mesélni nekem saját tapasztalatokat.

Emlékszem, adott egy DVD-t erről az egészről. Mikor megnéztem, arra gondoltam, hogy már ebből a filmből többet tanultam, nagyobb realitásom lett az életről, mint egész eddigi életem során.

Mikor visszavittem a DVD-t, ő felajánlotta azt a lehetőséget, hogy ezekről a dolgokról még többet tudok tanulni Budapesten a Szcientológia egyházban.

Ez volt az eddigi legjobb döntésem, amit hozhattam, mert itt olyan adatokat tanulok meg az életről, mint sehol máshol. Ha valaki változtatni akar az életén, vagy csak szeretné jobban csinálni azt, itt megkapja azokat az eszközöket, amik elengedhetetlenek egy boldog, harmonikus és sikeres élethez.

Amióta ezeket tudom, késztetést érzek arra, nap mint nap, hogy másoknak is segítsek, hogy boldogabbak legyenek.

Szerző: László Szende