656 megtekintés

DIANETIKA – Válj képesebbé

Vajon az emberi képesség velünk született vagy bizonyos módszerekkel növelhető?

A pszichológusok azt állítják, hogy az IQ nem növelhető. Az ember a veleszületett adottságaival kell, hogy boldoguljon.

Te egyetértesz ezzel?

Vagy Te is úgy gondolod, hogy igenis lehetsz jobb, több és képesebb, ha invesztálsz magadba, és előásod és fejleszted a benned rejlő képességeket?
Miért van az, hogy valaki sokra viszi és boldog, sikeres és jól mennek a dolgai? Egyszerűen ura az életnek és képes pozitív irányba terelni a dolgait.

És vannak, akik valahogy nem jutnak előre. Szerinted ennek tényleg így is kell lennie, és azoknak, akiknek nem mennek olyan jól a dolgaik, bele kell törődniük ebbe, és el kell fogadniuk, hogy „ezt hozta a sors”?

A Dianetika felfedezése ezt cáfolja.

L. Ron Hubbard szerint az emberi képesség igenis növelhető, és igenis felemelkedhetnek mindazok, akik erre elszánták magukat, akik invesztálnak önmagukba azért, hogy sikeres, boldog és képes lényekké váljanak.

Az emberi elme teljes megismerése, megértése és egy precíz technika alkalmazása megnyitja előtted az utat egy jobb életminőség felé.

L. Ron Hubbard a Dianetika*: A szellemi egészség modern tudománya című nagy sikerű bestsellerében pontosan leírja, hogyan működik az emberi elme, milyen részei vannak, hogyan nyerhetünk nagyobb kontrollt felette, és hogyan irányíthatjuk tudatosan tevékenységeinket, viselkedésünket, és ezáltal szellemi és testi teljesítőképességünket is!

Precíz és hosszas kutatómunka, fejlesztés és gyakorlati alkalmazás (tesztelés) után, immár több, mint 50 éve elérhető ez a tudás minden fejlődésre vágyó emberi lény számára.

L. Ron Hubbard így ír erről:

„A Dianetika az Ember képességét és racionalitását a jelenlegi normális szintnél jóval magasabbra emeli, miközben életerejét és személyiségét fejleszti, nem pedig lerombolja.”
(idézet L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című könyvéből)

Az alábbi sorokban pedig fogadd szeretettel ennek visszaigazolását mutató sikertörténeteink egyikét:

„A  Dianetika volt eddig a legcsodálatosabb tanfolyamom az életemben. Egy igazi kaland, ahogy L. Ron Hubbard mondaná.
Azáltal, hogy megtanultam az elme működését, megszűnt számomra az a zűrzavar és tudatlanság az emberi viselkedéssel és pszichoszomatikus betegségekkel kapcsolatban, amiben éltem.
Stabilabbá váltam, és már nem olyan ködös és érthetetlen számomra a társadalmi működés.

Nagyobb kontrollt tudok kifejteni saját elmém és testem felett, továbbá igazán meg tudom érteni az embertársaimat, akik a negatív hatást kifejtő elméjük csapdájába kerültek.” J. A.

Ismerd meg a válaszokat, és válj Te is képesebbé!

* a Dianetika szó a görög dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: Amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel