770 megtekintés

Dianetika nyereségek – nagyobb kontroll az elmém felett

Hogy mit adhat Neked a Dianetika*?

Mai cikkünk hőse így fogalmazott:
„Jobban megismertem valódi Önmagam, és nagyobb kontrollt
tudok elérni saját elmém felett!”

Az élet minden percében használjuk elménket. Minden pillanatban rögzíti az eseményeket, mérlegel, döntéseket hoz, akciókra késztet, stb.
Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az, hogy mennyire vagyunk sikeresek, eredményesek és boldogok az életben, nagyban függ attól, hogy mennyire jól ismerjük  és használjuk az elménket!

Na de, vajon ezt hogyan tudjuk elsajátítani? Hogyan használjuk megfelelően? Valamint mi történik akkor, amikor úgy tűnik, nem sikerül a kényszerek felé kerekednünk? Hogyan tudjuk ezt kontrollálni?

L. Ron Hubbard Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya című nemzetközi bestseller könyvében a szerző pontosan elmond mindent, amit az elméről tudnunk kell, hogy urai lehessünk!

Kifejti a különböző funkciókkal bíró elmetípusokat, azok működését, és hogy mikor és hogyan vannak ezek hatással ránk.
Továbbá a teljes technológiát, amely segítségével kontrollálni tudjuk ezeket, és ez által jobban valódi Önmagunk lehetünk!

Szeretnél Te is sikeresebb, eredményesebb, józanabb gondolkodású, racionálisabb és boldogabb életet megteremteni önmagad és a környezeted számára?

A lehetőség előtted áll!
Olvasd el és használd a Dianetikát!

A mű 1950-ben jelent meg, és azóta több mint 20 millió példányban kelt el, és óriási sikert arat a mai napig is szerte a világon.

A szerző így ír a technika egyik céljáról:

“A Dianetikának az egyik célja, hogy az Embert átjuttassa az ésszerűtlen, kizárólag reaktív gondolkodás szakadékán, és a végső cél felé irányuló, építő haladás új szintjére emelje.”
L. Ron Hubbard

Végül pedig szeretnék megosztani egy kis ízelítőt abból, amelyet emberek nap mint nap tapasztalnak meg e könyv adatainak használatával:

„A Dianetika volt eddig a legcsodálatosabb tanfolyamom az életemben. Egy igazi kaland, ahogy L. Ron Hubbard mondaná.
Azáltal, hogy megtanultam a reaktív elme** működését, megszűnt számomra az a zűrzavar és tudatlanság az emberi viselkedéssel és pszichoszomatikus betegségekkel kapcsolatban, amiben éltem.
Stabilabbá váltam, és már nem olyan ködös és érthetetlen számomra a társadalmi működés.
Nagyobb kontrollt tudok kifejteni saját elmém és testem felett, továbbá igazán meg tudom érteni az embertársaimat, akik a reaktív elméjük csapdájába kerültek.” J.A.

Te is szeretnéd jobban megismerni, felfedezni valódi Önmagad, és nagyobb kontrollt elérni saját elméd felett?

Vágj bele a kalandba! Nem fogod megbánni!

https://www.szcientologia.org.hu/what-is-dianetics/basic-principles-of-scientology/dianetics-understanding-the-mind.html?video-play=dn_intro

* Dianetika szó jelentése, a dia (keresztül) és nousz (elme vagy lélek) szavak összevonásával keletkezett. Jelentése: amit az elme (vagy a lélek) tesz a testtel.
** reaktív elme jelentése: öntudatlanul, inger-reakció elven alapuló elme.