1401 megtekintés

Dianetika – hogyan lehet visszanyerni a „betokozódott boldogságot”?

Vajon még most is elérhető a gyermekkori derűs boldogság állapota?

Talán még Te is emlékszel, milyen boldog és derűs is volt az élet gyermekként. Az apró örömök, a sok játék és kacagás. A felszabadult érzelmek és gátlások nélküli tevékenységek könnyedsége.
Mindezek már a múlté? Vajon a kor előrehaladtával ennek tényleg így kell lennie?
Vagy létezhetnek ezek az örömteli, felszabadult pillanatok felnőtt korunkban is, amikor úgymond már az élet meggyötört minket?
Miért is vagyunk zordabbak, feszültebbek, lehangoltabbak és kevésbé boldogok, ahogy öregszünk?

Az élet sok mindenre megtanít, szokták mondani. Igen, vannak olyan dolgok, amelyeket, ha nem élünk át személyesen, talán nem tanuljuk meg a leckét.
De muszáj magunkkal cipelni a megpróbáltatások negatív hatását?
A csalódások, kudarcok, veszteségek, betegségek és minden negatív tapasztalat, úgymond „mindig lecsíp egy darabkát” a boldogságunk eredeti teljességéből.
Igaz, hogy pakolgatunk is vissza, az újabb örömök megélésével, noha úgy tűnik ezek nincsenek egyensúlyban, és kevesen vannak, akik képesek elérni az eredeti, úgymond gyermeki boldogságot.

Mit szólnál ahhoz, ha létezne egy mód arra, ahogyan szépen, lépésről lépésre újra visszaadagolhatnád ezeket az elveszett „boldogság” darabkákat?

Az is lehet, hogy egészen meg is tudnád közelíteni azt a gyermekkori boldogságot, amelyet talán már el is felejtettél, hogy létezik.  

A Dianetika terápia pontosan ezt teszi.
Ez az egyszerű, de kiemelkedően hatékony technika segít feldolgozni a negatív tapasztalatokat és visszanyerni az általa betokozódott „boldogság darabkákat”!

Mindezt a személy a saját megelégedésére végzi.
Te vagy az, aki tudni és érezni fogja, hogy valóban felszabadultabbá, derűsebbé válik.
Semmi hipnózis, semmi gyógyszer vagy drog nem képzi részét a terápiának.
Ezt Te végzed tiszta fejjel, egy képzett személy felügyeletével, iránymutatásával.

Tudj meg többet a Dianetika: A Szellemi egészség modern tudománya című könyv tanulmányozása által.

Szabadítsd fel Te is azokat a „betokozódott boldogság darabkákat” és éld át újra a gyermekkori felszabadult, örömteli létezés pillanatait!

L. Ron Hubbard így ír a fentiekről:

„Talán emlékszik, hogy amikor úgy öt éves lehetett, egy reggel kiment, megpillantotta a napfényt és az a nap nagyon-nagyon szép nap volt. Rápillantott a virágokra, és azok gyönyörűséges virágok voltak. Huszonöt évvel később reggel felkel, vet egy pillantást a virágokra: hervadtak. Az a nap már nem boldog nap. Mi változott meg vajon? Jól tudja, hogy a virágok ugyanazok, a világ ugyanaz. Valaminek mégis meg kellett változnia. Nos, valószínűleg ön volt az.

Egy kisgyerek igazából életének minden örömét abból a szépségből nyeri, amellyel ő maga ruházza fel az életet. Int a kezével mint varázspálcával, és mindenféle érdekes dolgot hoz létre a társadalomban….

azon a napon, amikor abbahagyja környezete formálását, amikor abbahagyja az ön körül lévő dolgok alakítását, amikor többé már nem int a kezével mint varázspálcával, és nem ruház fel maga körül mindent varázslattal és szépséggel, megszűnik a dolgok varázsa, megszűnik a dolgok szépsége.”

Idézet L. Ron Hubbard, Szcientológia: az élet egy új nézőpontból című könyvéből.

Az elkövetkező sorokban pedig olvasd szeretettel néhány személy nyereség- beszámolóját a technika alkalmazását követően.

„ A Dianetika terápia során nagyon érdekes volt, ahogy változtak az érzéseim. A szomorúságtól eljutottam a felszabadult öröm érzéséig. Nem gondoltam, hogy ilyen szomorú élmény kapcsán, amit felidéztem, nem sírás, hanem öröm lesz a végén. Olyan érzés mint mikor kiszabadulsz valahonnan. Mintha elengedtem volna egy nehéz követ, amit eddig cipeltem magammal. Hihetetlen érzés! A második terápia során egy fizikai fájdalmat kezeltünk, amely után teljes felszabadulást éreztem, nagyon boldog voltam. Olyan könnyűnek érzem magam! Köszönöm!” G.M.

„Megértettem, hogy mi az ember viselkedésének alapja és hogyan szabadulhat meg árnyaitól. Ezt meg fogom ismertetni mindenkivel, mert ez az egyetlen kiút a zsugorodó spirálból!” K. S.

Indulj el Te is a teljes felszabadultság irányába, és legyél újra olyan derűs, mint anno gyermekkorodban!

Nézd meg ezt a filmet: