1396 megtekintés

Az igazi hősök köztünk vannak

A Szcientológia Egyház a Magyar Vöröskereszttel együttműködve ismét véradásnak adott helyszínt az egyház Váci úti kápolnájában február 28-án.

A véradást stílusosan Tavaszváró Véradásnak nevezték el, a Kápolna fel volt díszítve virágokkal és végig kellemes, élő zongoramuzsika és farsangi fánk fogadta a véradó önkénteseket.

A véradáson az egyház hívei és a vallási szolgálatokat végzők vettek részt, és annyi vért adtak le, amellyel potenciálisan 90 emberi életet menthetnek meg.

Ők az igazi hősök, hiszen teljesen ismeretlen emberek életéért vállalták a kellemetlenséget, vagy az esetleges fájdalmat.

Az életet adó vérre bárkinek, bármikor szüksége lehet, akár műtét, baleset vagy szülés miatt. Mivel a vér nem állítható elő, és nem pótolható semmi mással, a véradás nélkülözhetetlen az életmentésben.

Évente közel 500.000 olyan ember van, aki vérre, vagy vérkészítményre szorul. Egyetlen véradással pedig három ember életét mentjük meg.

A Szcientológia egyház nemes véradási akcióihoz lesz még lehetőség csatlakozni, érdemes figyelni az egyház Facebook oldalát ( https://www.facebook.com/szcientologia.egyhaz ).

A Vöröskereszt köszönőlevele: Köszönő levél