1855 megtekintés

Az én utam a CLEAR állapotig

Volt már Neked gyomorgörcsöd egy – egy vizsga előtt, vagy érezted már magad minden ok nélkül idegesnek, ingerültnek, holott semmi racionális okod nem volt rá? Volt, hogy szomorúnak, elkeseredettnek érezted magad és nem tudtad az okát? Volt, hogy helytelenül döntöttél és nem láttál át egy problémát? Volt, hogy baleset után még évekig éreztél sajgást, fájdalmat a korábban sérült részen és az nem múlt el?

Nekem minden vizsgám előtt gyomorgörcseim voltak, és olyan idegesség lett úrrá rajtam, hogy semmi nem tudott a gyomromban maradni. Folyamatosan rettegtem a magasban és nem tudtam szűk helyeken kényelmesen meglenni. Komoly velem született szívbetegség hátráltatott, ami miatt sokszor voltam beteg, és amit az orvosok úgy ítéltek meg, hogy soha nem leszek képes komolyabb, erőt próbáló testmozgást végezni.

Amikor elindultam az auditálás (szellemi tanácsadás) útján, ez egy hihetetlen kaland kezdete volt számomra. Kb. 15 éves koromban egy kisváros könyvesboltjában sétáltam és keresgéltem az önsegítő könyvek között. Itt akadtam rá L. Ron Hubbard: Önelemzés című könyvére. Soha nem hallottam korábban róla, és semmit nem tudtam munkásságáról vagy a Szcientológiáról. De nagyon megtetszett a könyv, ahogy elkezdtem a boltban olvasni, és rögtön meg is vásároltam. Otthon el is kezdtem használni a könyvet a leírtak alapján és észrevettem, hogy mennyivel jobban érzem magam, és kezdek egyre energikusabb lenni és az életben, több szép dolgot vagyok képes meglátni mint korábban.

Ezután kezdtem el jobban érdeklődni L. Ron Hubbard után, és nagyon vágytam arra, hogy még több auditálásban részesülhessek egy képzett személy által. Ez indított el engem a Clear állapot (tiszta vagy mentes) felé. És amikor tényleg el is értem azt, egy teljesen új nézőpontból láttam az életemet, és más szinten kezdtem el élni az életem minden pillanatát. Azon felül, hogy boldog, kiegyensúlyozott és egészséges lettem, megszűnt minden félelmem a szűk helyeken, képessé váltam óriáskerékre felülni és kényelmesen élvezni a kilátást, és megerőltető edzéseket vagyok képes végigcsinálni az elejétől a végéig, amire mindig is vágytam. Annyi hihetetlen csodában volt részem az auditálások során, hogy én is  rendkívül szerettem volna segíteni másoknak, hogy elérjék ezt a fantasztikus állapotot, és én magam is auditorrá (az a személy, aki az auditálást végzi) válva, tényleg nagyon sok embert juttattam el erre a szintre, amire nagyon büszke vagyok.

Saját döntésem által kezdtem el az auditálást, és soha senki nem kényszerített a következő lépésem megtételére. Azt hiszem, nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezen az úton indultam el, hiszen az élet nehézségeit könnyebben vagyok képes kezelni, és sokkal tisztábban átlátok egy problémát mint korábban, és rengeteg örömteli élménnyel gazdagodom nap mint nap. Az auditálás egy kaland és boldog vagyok, hogy részt vehettem benne.

Egy Clear személy helyesen képes érzékelni a környezetét, jól tud kezelni minden élethelyzetet, boldog, kiegyensúlyozott és egészséges. Lehet, hogy az életben érik olyan helyzetek, pillanatok, amik felkavarják, de gyorsan ki tud jönni belőle és a zaklatottság nem taglózza le, hanem gyorsan regenerálódik érzelmileg, és felmérve a helyzetet gyorsan tud ésszerű döntéseket hozni. Nincsen sötét gondolatok fogságában, amik hatással lennének rá. Élvezi az életet és ténylegesen hajlandó élni is azt, nem csak sodorják az élet adott helyzetei, amiknek nem az okozója, hanem csak az elszenvedője.

Elképzelésem szerint minden ember mélyen magában pontosan erre vágyik. Még ha tudatosan nem is fogalmazódik meg benne konkrét elképzelésként. De mindannyian boldogok, egészségesek akarunk lenni, akiket az élet nem megtépáz, hanem olyan élményekkel gazdagít, amikre mindig örömmel gondolunk vissza.

„Ahhoz, hogy valaki boldog legyen, csupán képesnek kell lennie szembenézni a létező dolgokkal, más szóval átélni azokat.” L. Ron Hubbard