1192 megtekintés

Angol magazin címoldalára került a Szcientológia Nyílt Nap

Az East Grinstead Courier magazin április 26-i, pénteki számában, illetve az East Grinstead Gazette május 3-i, pénteki számában is teljes oldalas cikk jelent meg a Saint Hill Birtokon, L. Ron Hubbard otthonában húsvét alkalmából megrendezett nyílt nap sikeréről. Mindkét médium címlapon hozta le a hírt, fényképes beszámolókkal.

Angliában nagy hagyománya van a tojáskeresésnek, s a hatalmas birtokon 30.000 csokitojást rejtettek el szorgalmas kezek, hogy annál nagyobb örömmel leljenek zsákmányukra kicsik s nagyok. Megközelítőleg 3.500 érdeklődőt láttak vendégül húsvét napján a helyi Szcientológia Egyház munkatársai, immáron 18 éves hagyományt teremtve.

A helyi lakosság nagyra értékeli és támogatja az efféle közösségformáló rendezvényeket, felismerve, hogy a szórakozási lehetőségen kívül fórumot teremtenek ezzel ismerkedésre, barátkozásra is.

Természetesen a vendéglátók mindenki szórakoztatásáról gondoskodtak, így a repertoárból nem hiányzott a csacsilovaglás, légvárazás, trambulin, traktorozás, körhinta, nyuszi- és báránysimogatás és az arcfestés sem. Vicces és szórakoztató versenyekből sem volt hiány, műsoron volt például a zsákbanfutó verseny, illetve a párnacsata is.

Graeme Wilson, a Szcientológia Egyház Különleges Ügyeinek Igazgatója így nyilatkozott a riporterek kérdésére:

“Az idei húsvéti mulatság volt a legsikeresebb az összes közül. És arra az esetre, ha egy gyermek egyet sem találna meg az általunk elrejtett 30.000 tojás közül, érkezéskor minden szülő rendelkezésére bocsátottunk egy úgynevezett »vésztartalék csomagot«, amely néhány tojást tartalmazott, pontos instrukciókkal ellátva.”

Egy anyuka így nyilatkozott: “Úgy gondolom, a vésztartalék csomag kiváló ötlet volt, bár a mi kicsikénk talált 6-7 csokitojást, ami véleményem szerint több mint elég egy két és fél évesnek.” 🙂

A rendezvénynek az idő is kedvezett.

Az East Grinstead-i Édesanyák Köre így nyilatkozott: “Teljesen imádtuk! Micsoda közösségformáló kezdeményezés! Mindenki, aki részt vett benne, nagyon büszke lehet magára!”

Köszönjük mindenkinek, aki munkájával, lelkesedésével hozzájárult, illetve támogatta a jótékonysági rendezvényt.

Gász Gabi cikke