1525 megtekintés

A szcientológusok minden körülmények között kiállnak a szabadságért!

A Szcientológia Egyház munkatársai és önkéntesei tovább folytatják az emberek felvilágosítását a szabadságról, boldogságról és jogokról.

Az elmúlt három hét során fokozott aktivitás érzékelhető a szcientológusoknál.

Amellett, hogy jelen helyzetben a hívők különös figyelmet fordítanak a saját szellemi fejlődésükre, a szcientológusok továbbra is figyelmet szentelnek társaik, a magyar állampolgárok támogatására és segítésére is. Több fórumon is támogatni kívánják az embereket. Példaként október 25-én rekord szintű véradást szerveztek a központi épületükben. Emellett csaknem 135.000 felvilágosító füzetet osztottak ki országszerte, úgy mint az Út a boldogsághoz, Az emberi jogok és Az igazság a drogokról.

Mindezt egy álló demonstráció megszervezésével koronázták, amely során Budapest legforgalmasabb helyein informálják az embereket a Szcientológia vallásról és a társadalmi reform programjaikról.

Múlt héten a Széll Kálmán téren volt megtalálható a 3 sárga sátorból álló információs pont. Ide érdeklődők tömege tér be óráról órára. Az elmúlt héten közel 500 önkéntes órát fordítottak arra, hogy bemutassák a Szcientológia vallást és annak tanításait, amelyeket bárki fel tud használni a saját életének jobbátételéhez.

A sátorban filmvetítéseket is tartanak, ahol megtekinthető az egyetlen filmre vett interjú L. Ron Hubbarddal a Szcientológia alapítójával, az Út a boldosághoz 21 alapelvéből készült filmeskönyv, Szcientológia Önkéntes lelkészek 19 alapelve a jobb élethez, az emberi jogok története és hasonló tájékoztató filmek.

Minden betérőnek megválaszolják a kérdéseit a 20. század leggyorsabban terjedő vallásáról, és tájékoztató füzeteket ajándékoznak nekik.

A Szcientológia információs központ minden héten más helyszínen várja az érdeklődőket. Kövess minket a facebookon és tudd meg, éppen hol találod a sárga sátrat.