915 megtekintés

A Szcientológia Egyház nyílt napot szervez az emberi jogok világnapja alkalmából

Ezúton meghívjunk december 10-én, az Emberi jogok világnapján tartandó nyílt napunkra. Ezen az eseményen többek között szó lesz arról, hogy a gondolat szabadságának (Emberi jogok 18. cikkelye) betartása, hogyan eredményezhet elfogadást és békét.

Az Együtt az Emberi Jogokért (United for Human Rights – UHR) nonprofit nemzetközi szervezet az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának megvalósításával foglalkozik., Célja olyan emberi jogi oktatási eszköztárat és tevékenységeket biztosítani, amelyek tájékoztatják, segítik és egyesítik az egyéneket, pedagógusokat, szervezeteket és kormányszerveket, hogy a társadalom minden szintjén terjesszék és elfogadtassák az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát.

Az Együtt az Emberi Jogokért szervezetet a Nyilatkozat megszületésének 60. évfordulóján hozta létre a Szcientológia Egyház, látva azokat a folyamatos visszaéléseket a világon, amelyek megsértik ennek a minden emberi jogot lefektető okiratnak a szellemét és tartalmát – a dokumentumot, amelyet az Egyesült Nemzetek Közössége 1948. december 10-én elfogadott.

Felmérések tanúsága szerint a legtöbb embernek csak korlátozott megértése van az emberi jogokról. Ha úgy érzi, hogy ezen változtatni kell, akkor szeretettel várjuk nyílt napunkon.

Címünk: 1138 Budapest Váci út 169.