1093 megtekintés

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye a koronavírus járvány megelőzésével kapcsolatban

Tekintettel az Európában és Magyarországon kihirdetett egészségügyi helyzetre a koronavírus járvány kapcsán, a Magyarországi Szcientológia Egyház tisztelettel tájékoztatja a híveit és az érdeklődőket, hogy a 2020. március 21-ére tervezett budapesti központi megemlékezés és ünnepség L. Ron Hubbard születésének 109. évfordulója alkalmából elmarad.

Az egyház kéri a híveit, hogy lépjenek kapcsolatba a helyi egyházközösségekkel és missziókkal, ahol tájékoztatást fognak kapni, hogyan tudnak erről az évfordulóról méltón megemlékezni.

A Magyarországi Szcientológia Egyház továbbá kéri a közösségéhez tartozó minden hívőjét, hogy maximálisan tartsák be a következő alapelveket, önmaguk és környezetük egészségének védelmében.

L. Ron Hubbard a következőket írta Az Út a Boldogsághoz c. könyvében:

1. TÖRŐDJ MAGADDAL!

1-1. Kapj ellátást, amikor beteg vagy!

Az emberek, amikor betegek, gyakran még fertőző betegség esetén sem különítik el magukat, és nem kérnek megfelelő kezelést. Könnyen láthatod, hogy ez veszélynek tehet ki téged is. Amikor valaki beteg, követeld meg, hogy tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket, és kapjon megfelelő ellátást.”

Magyarország kormánya készített egy összeállítást az észszerű megelőzési ajánlásokról, amelyek ezen a weboldalon megtalálhatók:

https://koronavirus.gov.hu/megelozes

Kérjük, tanulmányozzák és tartsák be ezeket, és tegyenek meg minden szükséges óvintézkedést a járvány megelőzése érdekében.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!