1109 megtekintés

A kommunikáció is tanulható!

Amikor kommunikálunk, nem ordítunk, nem grimaszolunk, nem hisztizünk, és főként nem futunk el! Amikor kommunikálunk, egymás szemébe nézünk.

Nem a távirányítót csikorgatjuk, nem a telefont bütyköljük, nem az ajtókat csapkodjuk, és nem a körmünket reszeljük. Amikor kommunikálunk, őszinték vagyunk, érdekeltek vagyunk és problémamegoldók vagyunk. Ilyenkor azon van a szándékunk, hogy elérjük a célunkat abban a bizonyos helyzetben, vagy azzal a bizonyos személlyel.

Én mindig is úgy gondoltam, hogy nagyon profin kommunikálok, de amióta elvégeztem az L. Ron Hubbard által összeállított Kommunikációval a siker felé tanfolyamot, mondhatom sokkal stabilabb és lazább lett ez a terület az életemben. Ez a tanfolyam olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően sokkal sikeresebb, kompetensebb és hatékonyabb emberré válsz.

Nem beszélve arról, hogy megtanít kommunikációval kezelni olyan kellemetlen, kényelmetlennek tűnő helyzeteket, akár a személyes kapcsolatodban, akár a párkacsolatodban, amelyeket korábban szinte lehetetlennek gondoltál megoldani az életedben.

Társas lények vagyunk. Meg kell tudnunk értetni magunkat a többi emberrel. Ki kell tudnunk fejezni, azt amit akarunk, úgy, hogy el is érjük azt. Ez szinte lehetetlen, ha nem rendelkezünk eme tanfolyam adataival és gyakorlataival. Nem beszélve arról, hogy az egész gyakorlás szórakoztató, mivel tanulópárral végzed. Maga a tanfolyam izgalmas. Szívből ajánlom mindenkinek! Elengedhetetlen része a túlélésünknek.

A kommunikációs tanfolyamról ezen a linken tudhatsz meg többet: https://szcientologianeked.com/szolgaltatasok/kommunikacioval-siker-fele/

Szerző: Kádár Krisztina