574 megtekintés

5 ok, amiért ott a helyed velünk a Farsangon!

– MEGHÍVÓ FARSANGI BÁLRA –

A Szcientológia Egyház szervezésében

Megkezdődött a farsangi szezon! Az utcán borostásra festett arcú tinik szaladgálnak, a bevásárló szatyrokban jelmez kellékek halmozódnak, a Facebook-ra felkerülnek az ötletesebbnél ötletesebb maskarák!

Ez az izgalmas készülődés, sürgés-forgás, karneváli hangulat évszázadok óta hagyomány már Magyarországon is. Bár a Farsang időszakát a keresztény hit vallásos dátumai keretezik (Vízkereszt és Hamvazószerda), az ünnep mégsem a valláshoz, hanem buja népszokásokhoz köthető. Az álarcok mögé rejtőző emberek féktelen mulatozása, a torkos csütörtök, a párválasztás, lakodalmak, jövendőmondás, és megannyi izgalmas népszokás, amelyek jellemezték ezt az időszakot.

Ha Te sem szeretnél kimaradni ebből az izgalmas ünnepből, itt az alkalom, hogy részt vegyél egy igazi karneválon!

Összegyűjtöttünk öt olyan indokot, ami miatt nem érdemes kihagynod ezt a Farsangi bált!

Egy: Elég a hidegből!

A farsangi karneválok hagyomány szerint télbúcsúztató ünnepségek is. Hát kinek nincs elege ebből a hidegből, jöjjön az a tavasz, nyíljanak a virágok, búcsúztassuk el most is a telet együtt!

Kettő: Mindig csak az oviban?

Akinek óvodás, iskolás gyermeke van, ilyenkor éjszakákon át varrja, ragasztja, gyakorolja a jelmezt, amivel a gyerkőc learatja majd a babérokat. De ki gondol a felnőttekre? Nekik is jár egy kis „ereszd-el-a-hajam”! Erre a bálra szeretettel várunk mindenkit, kortól, nemtől, családi állapottól függetlenül.

Három: Szerezz új barátokat!

Ha régen mozdultál már ki társasággal, és nyitott vagy új ismeretségeket kötni, itt könnyen megismerhetsz új arcokat. A program bőven ad lehetőséget ismerkedésre, beszélgetésre.

Négy: Bárki lehetsz, aki szeretnél!

Szeretsz belebújni másnak a bőrébe? Kipróbálnád ötletes jelmezed? Lehet, hogy Te nyered a jelmezversenyt! A Farsangban az a jó, hogy bárki lehetsz, aki csak szeretnél! Nem beszélve arról az élményről, amit a többiek kreatív jelmeze nyújt majd!

Öt: Fánk, koncert, mulatság!

A Farsangi fánk elengedhetetlen része lesz a mulatságnak, és a szervezők koncertről is gondoskodtak a zenekedvelők számára! Így a táncos mulatság sem marad el!

Ugye nincs is már több kifogásod, foglald be a naptárba az időpontot:

FEBRUÁR 23. 14:00 órától 18:00 óráig

SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ, 1138 Budapest, Váci út 169.

Jelezd részvételi szándékod a Facebook-on: https://www.facebook.com/events/235868107319516/