1562 megtekintés

13 éve vagyok szcientológus

Kedves Ismerőseim!

Egy nagyon személyes levelet kell írnom nektek.

Eljött az a pillanat Magyarországon, amikor ki kell állnunk saját magunkért, mert azok, akiknek kötelessége lenne megvédeni a jogállamiságot és az emberi jogokat, nem teszik, sőt minden lehetséges módon felszámolják azokat.

1948-ban az ENSZ elfogadta az alapvető Emberi Jogok 30 pontját és minden ENSZ tagállam aláírta a dokumentumot, hogy saját országukban bevezetik és oktatják ezen jogokat. Így tett Magyarország is.

Azonban most megtörtént az, amit csak rémálmainkban láttunk. 2017. október 18-án megszállták a Szcientológia Egyház épületeit szerte az országban és lábbal tiporják a vallásszabadságot, adatvédelem címszó alatt.

Igen, én szcientológus vagyok, immár 13 éve.

Amikor megismerkedtem a Szcientológiával arra lettem figyelmes, hogy az egyház hívei vidámak és boldogok, jól érzik magukat, kommunikációban vannak nemcsak egymással, de a világgal is, és nagyon jól éreztem magam az első pillanattól a közösségben.

Magával ragadott az a vágy, ami áthatja a Szcientológia világát, hogy segítsünk embertársainknak és tegyük élhetőbbé ezt a világot.

Mik a Szcientológia céljai: „Egy civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők, és nincs háború, ahol a tehetség virágozhat, a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.” L. Ron Hubbard, forrás.

Én ezen dolgozom már évek óta és ezen fogok dolgozni életem végéig. Ezek olyan dolgok, amelyek minden embernek járnak, amelyek minden embernek örömöt és boldogságot fognak hozni, és amelyekért érdemes küzdeni.

Bármikor fordulhatsz hozzám segítségért, mert tudok neked olyan adatokat adni az élet éléséhez, a boldogsághoz, a gyerekneveléshez és az élet számtalan területéhez, amely adatok bármely problémából kihúzhatnak.

“Először a zsidókért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Azután a kommunistákért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Azután a szakszervezetiekért jöttek, és én nem szóltam, mert nem vagyok szakszervezeti. Azután értem jöttek, és nem maradt senki, aki szólhatott volna.” – Martin Niemöller

Pári Zsolt